Εφελκυόμενες

Αναλαμβάνουμε εφελκυόμενες κατασκευές με ύφασμα διάτρητο, πλαστικό μουσαμά και απλά υφάσματα τέντας. Οι εφελκυόμενες εναέριες κατασκευές προσδίδουν ομορφιά και καλαισθησία στο χώρο σας καθω΄ς προστασία από τα καιρικά φαινόμενα.

Κατασκευάζουμε και τοποθετούμε τέντες όλων των τύπων ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου.

Υπάρχουν τέντες που εσωκλείονται σε κασετίνες για να προστατέψουν το ύφασμα αλλά και για να χαρίσουν καλαισθησία με αυξημένη αντοχή.

Τέντες με κάθετη εφαρμογή για μέγιστη προστασία από τον ήλιο τον αέρα αλλά και την βροχή. Τέντα με αντιρρίδες παραδοσιακού τύπου για μεγάλους χώρους και μεγάλη αντοχή σε αέρα, βροχή και ήλιο. Τέντες αλουμινίου που κατασκευάζονται από φύλλα αλουμινίου, έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο πέρασμα των χρόνων. Είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους μπαλκονιών και διαθέσιμες σε πολλά χρώματα.

Το πιο διαδεδομένο σύστημα τέντας είναι αυτό με τους βραχίονες. Το σύστημα τέντας με βραχίονες στηρίζεται στο ταβάνι ή στον τοίχο και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μπαλκονιών. Παρέχει δυνατότητα για κάλυψη από 1,5μ. έως και 6μ κατέβασμα. Σε ποικιλία χρωμάτων και υφασμάτων. Δυνατότητα αυτοματισμού σε όλες τις τέντες.